Lélekhangoló

Lélekhangoló

Ikerláng Szerelem?

2022. július 29. - Belák Anita

Ikerláng Szerelem….???

A  Férfi megérkezett…. már az ajtóban megölelték egymást…nem akárhogy..szorosan…úgy, hogy egy milliméter sem maradt közöttük..Szorosan,és forrón…sokáig…..áramlott az energia..csak úgy rázkódtak és remegtek mindketten. Nem, ez nem szex volt még…ez csak a teljesség energiájának az áramlása..amit engedtek, hogy megtörténjen…igen, mert ez maga volt a teljesség. A test, a lélek, és a szellem energiájának hármas egysége. Már ők ismerték egymást, nagyon sok életen keresztül…..nem igazán tudták, de sejtették ezt… talán nem is hittek mindketten ebben, de ez nem is volt akkor még lényeges.

Néztek egymás szemébe, és elvesztek benne. Elvesztek egymásban, mintha egy végtelen kútba kerültek volna. Süllyedtek együtt….. minden érintés egy csoda, minden érintés ajándék. Lassan és mélyen fonódtak egymásba…. A Férfi adni akart, mert Férfi akart végre lenni egy igazi Nő mellett…..és a Nő, csak átadta magát, befogadta őt minden sejtjével, lélegzetével, illatával, mosolyával,hangjával…..

Csak azt tudták, amit éreznek, ez valami olyan különleges érzés, ami csak egyszer adatik meg egy életben….és  soha nem szűnik meg….. mindegy, mit teszel ellene…mindegy, ki akadályoz meg, és hová kényszerít a sorsotok….. EZ VAN……öröktől fogva van, soha meg nem szűnik….. csak azt érzed, otthon vagy. Az ő ölelésében vagy igazán otthon, mellette vagy az, AKI VAGY!  Természetes minden…elfogadsz ,és elfogadnak, ahogy vagy. Az érzés, a szenvedély a végtelenbe nyúlik, és visz magával tehetetlenül dimenziókon és életeken át…

Találkoztatok, és találkozni fogtok.  Vége csak akkor lesz, mikor majd mindketten rájöttök, hogy Ti egyek vagytok és elválaszthatatlanok. Mikor mindketten egyszerre rájöttök, hogy  a  félelem, az anyagi világba való kapaszkodás az,ami megakadályoz a felismerésben.

Addig az egyik mindig elhagyja a másikat. Mert fél. Fél-elemben él!  De egészben nincs félelem!  Csak félben!

Mikor mindketten rájöttök, hogy nincs tovább…. Hogy Csak VELE VAGY EGÉSZ! Nincs tovább, nincs más…..nincs máskor.

Csak most, és mindig…. és csak  Ő!!!!dualpar.jpg

Ezek a felismerések,amik valójában meggyógyítanák ezt a világot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-hangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr6517893233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása