Lélekhangoló

Lélekhangoló

Elengedni a múltat

2019. május 28. - Belák Anita

A kötelékek,amelyek kapcsolatban tartanak olyan személyekkel az életünkben,akik valamikor fájdalmat okoztak nekünk, vagy bántottak bármilyen módon, energiaszálak,amelyek hosszú ideig megmaradnak még azután is, hogy a kapcsolatunk megváltozott velük.
Ezek a kötelékek olyanok,mint a csövek, amelyeken keresztül mérgezzük magunkat a harag és a bosszúvágy energiájával.
Ha nem vágjuk el a régi személyekhez fűződő köteléket,akkor azon kapjuk magunkat, hogy hasonló helyzetet keresünk az életünkben, hogy megbocsátásra és békére leljünk. Így marad a történet, amihez ragaszkodunk.: megbántottál,és én vagyok az áldozat. És ennek sosem lesz vége.
Minél többször meséljük el ezt és panaszkodunk,annál nehezebb lesz elengedni a fájdalmas érzelmeket.


Itt most leírok egy három lépéses sámánikus gyakorlatot, amivel felszámolhatod azokat a kötelékeket, amelyek energetikailag egy másik emberhez kapcsolnak:
1. Az első lépésben azonosítani kell azt a személyt,aki rosszat tett veled,vagy akivel rosszat tettél.
Vegyél mély levegőt, és fújd ki, ezzel a lélegzettel kiengedve magadból minden haragot és igazságtalanságot, amit érzel. Ezt ismételd meg, ahányszor csak szükségét érzed.
2. Következő lépésként megint vegyél mély levegőt, és fújj ki egy imádságot vagy áldást ezen személy felé, megbocsájtva mindent, amit veled szemben elkövetett. Aztán lelki szemeid elé képzelve a helyzetet, kérd meg ezt a személyt, hogy bocsásson meg mindent, amit esetleg te követtél el ellene, és amivel megbántottad, majd mondd a következőt magadnak.: „Elbocsátalak és megáldalak”. Ismételd meg mindezt, ahányszor csak szükségét érzed.
3. Az utolsó és legfontosabb lépés, hogy mit tanultál ettől személytől. Mit próbált az élet tudomásodra hozni rajta keresztül? Sikerült ezt a leckét magadévá tenned, hogy soha többé ne kelljen újratanulnod? Hogyan változtatod át azt, ami egykor harag és fájdalom forrása volt, együttérzés és erő forrásává.? Kezedben a lehetőség, hogy új történetet írj erről a kapcsolatról.

Mihelyt sikerült megszabadulni a régi történeteinktől, elvágni a karmikus kötelékeket, és a sebeink is elkezdenek begyógyulni, többé már nem gyötörnek életünk drámái,és rémálmunk is szertefoszlott. Ekkor elkezdhetünk egy sokkal ragyogóbb álmot álmodni.
Forrás: Dr. ALberto Villoldo: Álmodj bátran c. könyvéből

A sorstisztítás módszere és a Bach virágterápia együttes alkalmazása segíthet ennek megoldásában.
Fordulj hozzám bizalommal!

www.lelekemeles.huelengedni_a_multat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-hangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr7314866906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása