Lélekhangoló

Lélekhangoló

Spirituális sorstisztítás- mi az, és miben segíthet nekünk ez a módszer?

2018. szeptember 08. - Belák Anita

Tulajdonképpen szinte mindenben,, ami csak rajtunk múlik. Ahol csak a magunk tisztítása, múltunk blokkjainak oldása elég.

Mondok pédákat:  félelmek, pánik, depresszió, sikertelenségek a párkapcsolatban…nem találod az életfeladatod…. soha nincs pénzed , pedig sokat dolgozol., nem találod a megfelelő partnert, vagy egyáltalán semmilyet. Különböző lelki eredetű betegségek (szinte mindegyik az).

Mi az,amiben nem biztos, hogy segít?

Olyan esetek, mint pld. : valaki tartozik neked sok pénzzel, és nem akarja megadni. Itt érdemes tisztítani magunkat, de a siker csak 50 százalék. Miért? Azért,mert lehet, hogy nem mi, vagy nem csak mi vagyunk ennek az oka. Így a másik felet is kell tisztítani, akit persze erre nem lehet megerőszakolni. Fontos az ő személyes részvétele.

Mit jelent ez a szó, és mi a módszer lényege?

Spirituális gyógyítás, ami mentális, érzelmi, fizikai gyógyulás érdekében tisztítja a lelket.

Mitől is kell megtisztítani  a lelkünket? A programoktól.

A programok azt jelentik, hogy a tudatos elme begyűjti az információkat, és hiedelmeket alakít ki belőlük, ami aztán a tudatalatti elmében-mintegy számítógépben elraktározódik. Ezeket nevezzük a lélek programjainak, más néven korlátozó hiedelmeknek.

A tisztítás alatt megtaláljuk, majd elengedjük a diszharmónikus, korlátozó elképzeléseinket, majd szerető, támogató eszmékkel és elképzelésekkel helyettesítjük azokat..Ez egy igényes, erőteljes, fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képletét. Így lehetővé téve, hogy sokkal szabadabban éljük életünket!

Elkezdjük az ülést. Ráhangolódás, és felkészülés után felvesszük a kapcsolatot  a felsőbb Énünkkel. A felsőbb énünk a fő lélekirányító főnökünk. Éppúgy részét képezi saját lényünknek, mint a Mindenségnek. Mi Magunk vagyunk, a szellemi dimenziónk meghosszabbítása. Magasabb tudatosságunk  a szellemen.

Egy ilyen tisztítás alatt általában több esemény oldása is történik, gyakran családrendezést is szükséges alkalmazni.Hiszen anyai, vagy apai ágról is érhetnek behatások, viselkedésminták. Az ülés során kapunk életviteli tanácsokat is a szellemi segítőinktől. Például milyen fizikai gyógymód, táplálék, vitamin szükséges még.

inga.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-hangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr2514229747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása