Lélekhangoló

Lélekhangoló

Sikertörténetek a sorstisztítás alkalmazásánál.

2018. július 19. - Belák Anita

1.rész

 

Dorina  azzal a problémával fordult hozzám, hogy 3 éve nem talál magának megfelelő társat. (férfi partnert).

Találkozott ugyan férfiakkal, de ők mind egytől-egyig már az első randin leléptek.

A másik helyzet pedig az volt, hogy már az első alkalommal megtörtént a testi érintkezés és aztán nincs tovább folytatás.  Ahogy ez ilyenkor általában történni szokott.

Kérte, tőlem, hogy varázsoljak! No, azt én nem tudok, de csináljunk akkor egy sorstisztítást.

Mit jelent ez a szó, és mi a módszer lényege?

Spirituális gyógyítás, ami mentális, érzelmi, fizikai gyógyulás érdekében tisztítja a lelket.

Mitől is kell megtisztítani  a lelkünket? A programoktól.

A programok azt jelentik, hogy a tudatos elme begyűjti az információkat, és hiedelmeket alakít ki belőlük, ami aztán a tudatalatti elmében-mintegy számítógépben elraktározódik. Ezeket nevezzük a lélek programjainak, más néven korlátozó hiedelmeknek.

A tisztítás alatt megtaláljuk, majd elengedjük a diszharmónikus, korlátozó elképzeléseinket, majd szerető, támogató eszmékkel és elképzelésekkel helyettesítjük azokat.

Ez egy igényes, erőteljes, fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képletét. Így lehetővé téve, hogy sokkal szabadabban éljük életünket!

Elkezdjük az ülést. Ráhangolódás, és felkészülés után felvesszük a kapcsolatot  a felsőbb Énünkkel. A felsőbb énünk a fő lélekirányító főnökünk. Éppúgy részét képezi saját lényünknek, mint a Mindenségnek. Mi Magunk vagyunk, a szellemi dimenziónk meghosszabbítása. Magasabb tudatosságunk  a szellemen keresztül.

A tisztítás során sok minden kiderült. Régi életében olyan bántások érték, aminek hatására férfigyűlölet érzése alakult ki benne. Ezt is feloldottuk. Ezek mellett még átszivárgott egy negatív esemény is a párhuzamos dimenzióból.

Itt szeretném megjegyezni, hogy több páciensemnél is, akiknél ez az átszivárgás volt-úgy érezte, hogy ő el van átkozva, semmi nem sikerül neki, mindenben szerencsétlen.

De nem, erről itt szó sem volt! Természetesen, ha így lett volna, akkor az is kiderül, és semlegesítjük.

Egy ilyen tisztítás alatt általában több esemény oldása is történik, gyakran családrendezést is szükséges alkalmazni.

Hiszen anyai, vagy apai ágról is érhetnek behatások, viselkedésminták. Az ülés során kapunk életviteli tanácsokat is a szellemi segítőinktől. Például milyen fizikai gyógymód, táplálék, vitamin szükséges még.

 

Általában egy-két ülés szükséges az eredmények elérése érdekében.

Dorina 3 hét után írt nekem, hogy megtalálta azt a férfit, akiről mindig is álmodott!

Azóta is nagyon boldogok, természetesen én is!

 

 inga.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-hangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr3014122789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása