Lélekhangoló

Lélekhangoló

A magányról

Választás, vagy következmény?

2020. július 22. - Belák Anita

 

Olyan furcsák vagyunk mi emberek….mert egyszerre vágyjuk is a magányt, és egyszerre nem bírjuk az egyedüllétet…de ne ijedjetek meg..mert ez teljesen normális.  Hogy ez kinél milyen arányban van, az nagyban függ attól, hogy mi a csillagjegye és a kronobiológiai típusa.

Az ember társas lény, mert teljesen természetes, hogy szeretné másokkal megosztani örömét, sikereit, bánatát…szeretné mások véleményét, tanácsát, segítségét kérni bizonyos dolgokban. Eszmét cserélni az élet nagy kérdéseiről. Megerősítést, motivációt, és biztatást kapni.

Szeretne ölelni, ölelést kapni, szeretni, szeretve lenni…..nevetni….mert neveti azt egyedül elég nehéz ugye?

És ugyanakkor kellenek a csendes magányos percek is, amit erő gyűjtésre használunk fel. Kell az Én idő is. Mikor csak olvasunk, megnézünk egy filmet, ülünk a dombtetőn, vagy a tóparton egy tavon…. meditálunk, táncolunk…csak úgy vagyunk…..

A kettőnek egyensúlyban kellene lenni. Másokat szolgálni, és másoknak minket  szolgálni.

De magunkkal foglalkozni azt mindenképpen elengedhetetlenül fontos!

Ne hanyagoljuk hát el barátainkat, mert a törődés az igazi kincs!   De tudjunk nem-et is mondani, mikor elfáradtunk.

Észrevettem, hogy sokan elvárják, hogy hozzájuk alkalmazkodjanak mások, de ők erre teljesen képtelenek.  Elszigetelik magukat, mindenre  nem-et mondanak, és aztán panaszkodnak, hogy magányosak. Végül fennen hangoztatják, hogy az emberekben csalódtak, és inkább egy kutyával élnek együtt…..vagy még azzal sem.….Nincs ezzel sem baj…csak gondolkodjunk el, hogy valójában mit is szeretnénk.  Mert emberek vagyunk, nem hibátlanok. De megérdemeljük, hogy emberi társat kapjunk, ha azt Isten is úgy akarja.  De ehhez meg kell nyílnunk, engedni kell a Sorsnak.  Mindig, mindenhol van lehetőség új ismeretségekre, kapcsolatokra. De néha tartsunk önvizsgálatot is: vannak-e barátaink?  Kevesen, sokan? Ha vannak, akkor milyenek? Bízhatunk bennünk?  Mert ugye madarat tolláról, embert barátjáról….és ha nincsenek….miért?  Mit tettem, vagy nem tettem meg ennek érdekében? 

Néha segítség kell, de azt ismerjük fel!  Okai a gyermekkorban, vagy már annál is régebben gyökerezhetnek.

Egy ingás sorstisztítás (oknyomozás és oldás) segíthet ebben, illetve a Bach virág esszenciák csodálatos rezgései képesek áthangolni, és hagymahéj szerűen lebontani a lelki blokkokat.

Mindemellett a kronobiológiai tipológiai meghatározás pedig segít abban, hogy milyen típushoz tatozol lelki, szellemi, fizikai szinten. Ami azt jelenti, hogy a születésnapi dátumból kiszámítható és készíthető egy olyan jellemzés rólad, ami alapján megértheted alapvető működésedet, fizikai ,érzelmi, szellemi szintű jellemzőidet.

Nincs jó, vagy rossz személyiség, és az alapvető tulajdonságaink csak 15-50 százalékban változtathatóak meg.
Ha nem értjük,hogy miért szenvedünk pld. egy munkahelyen, vagy egy partner mellett, akkor érdemes ezt az elemzést elkészíteni. Ezután felállítani a célokat a változáshoz, és kiválasztani azt a lélekoldó módszert (pld. Bach-virágterápia, lélektisztítás) aminek segítségével a céljainkat akadályoztató hiányosságainkon javíthatunk, illetve a bennünk meglévő adottságainkat, képességeinket maximálisan kihasználhatjuk és kamatoztathatjuk.
Ha szeretnéd, hogy segítsek ebben, fordulj hozzám bizalommal!
Szeretettel: Anita

 magany_uj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-hangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr9116043468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása