Lélekhangoló

Bach –virágtanácsadás

2018. április 12. - Belák Anita

A Bach- virágterápia lelki eredetű testi betegségek., ill. önmagában lelki problémák feldolgozására, ill. egyensúlyban tartására alkalmas gyógymód. Hatása fizikai szinten is megjelenik.
A terápia alapja a növényekből kivont esszencia, amely a homeopátiás szerekhez hasonlítható.
Ezek a növények olyan rezgésekkel rendelkeznek, amelyek az ember energetikai rendszerébe behatolva a lelki öngyógyító erőket serkentik.
A terapeuta segítő kérdéseket tesz fel,amellyel rávezeti a pácienst a probléma gyökerére, okára, az eszenciák pedig segítenek ezen lelki panaszok, gyengeségek meghaladásában, legyőzésében, feldolgozásában.
Egészségi állapotunkat azon mérhetjük le, hogy mennyire vagyunk boldogak, és örömérzetünk alapján állapíthatjuk meg, hogy eleget teszünk-e lelkünk parancsainak. Mindazon területen, ahol a személyiség elfordult kozmikus kapcsolatától,nem lesz rálátása isteni tulajdonságaira, megszűnik pozitív beállítottság az élettervéhez.
Ez a terápia katalizátorként helyreállítja a lélek és a személyiség közti blokkolt kapcsolatot.
Például a következő problémákban segíthet hatékonyan ez a módszer: Depresszió, félelmek, pánik, túlérzékenység, múltbéli traumák, bizonytalanság aggódás.

"Bizonyos magasabb rendbe tartozó, vadon növő virágok, bokrok és fák magas frekvenciájuk révén rendelkeznek azzal az erővel, hogy növeljék emberi rezgéseinket, és megnyissák csatornáinkat spirituális énünk üzenetei számára; hogy elárasszák a személyiségünket a számunkra szükséges erényekkel, és ezáltal elmossák a szenvedéseket okozó (jellem) hibákat.
A szép zenéhez, vagy más nagyszerű inspiráló dolgokhoz hasonlóan képesek egész személyiségünket felemelni, és közelebb hozni minket a LELKÜNK-höz. Ezáltal békességgel ajándékoznak meg, és megszabadítanak szenvedéseinktől. Nem azzal gyógyítanak, hogy a betegséget közvetlen megtámadják, hanem azzal,hogy felsőbb énünk harmonikus rezgéseivel árasztják el testünket.
Ezáltal a betegség elolvad, mint a hó a nap sugaraitól. Igazi gyógyulás nem létezik az élethez való hozzáállás megváltoztatása nélkül, lelki béke és belső boldogságérzet nélkül."

„ A betegség nem kegyetlenség, nem is büntetés, hanem egyfajta korrekció. A lélek eszköze, amellyel rámutat hibáinkra,hogy visszatartson a nagyobb tévedések elkövetésétől,megakadályozza, hogy további kárt okozzunk,és visszavezessen a fény útjára, amelyről soha nem kellett volna letérnünk”
Edward Bachbach-tkep_blogra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-hangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr4713830728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.